Bruiloft?

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik ben gevestigd in Maastricht, dus ik ken alle leuke plekjes in het zuiden op mijn duimpje. Ik ben graag jullie weddingplanner in de voorbereiding naar de grote dag toe. Ik kan de rol als ceremoniemeester op me nemen, zodat jullie daar geen vrienden of familie mee hoeven ‘lastig te vallen’. Samen bespreken we alles tot in detail. Ik plan bruiloften voor elk budget.

Kennismaking

Planning

Voorbereiding

Dé dag

Wat heb ik te bieden?

We beginnen met een afspraak om jullie wensen en dromen door te spreken. Ik kan ervoor zorgen dat jullie gekoppeld worden aan de juiste mensen en leveranciers, denk bijvoorbeeld aan trouwlocaties, een fotograaf of visagist. Daarna komen we verschillende keren bij elkaar om een draaiboek in elkaar te zetten. Ik zorg ervoor dat alles wordt geregeld, ik ben jullie persoonlijke assistent. Ik ben het aanspreekpunt en ik heb contact met de leveranciers en de locatie. En jullie? Jullie hoeven alleen maar te genieten op de dag zelf, dan zorg ik voor de rest. Het plannen en stylen van ‘de mooiste dag van je leven’ vind ik het allerleukst om te doen!

Planning

Geen zorgen over wat wanneer te plannen, want dat houdt Eventels in de gaten.

Concept

Jullie willen dolgraag een fantastische bruiloft met heel veel leuke, unieke en creatieve elementen?

Draaiboek

Wij maken samen het perfecte draaiboek waardoor alles op de dag zelf vloeiend verloopt.

Foto

Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag? Dat kan! Een groep aan enthousiaste fotografen staat klaar.

Locatie

Zijn jullie op zoek naar de mooiste trouwlocatie? Eventels kent ze allemaal!

Catering

Een hapje en een drankje mag natuurlijk niet ontbreken. De smaak bepalen jullie.
Populaire pakketten

Elke bruiloft is uniek en persoonlijk. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie behoeften en maak ik aan de hand daarvan een offerte.

Modern

Adviesgesprek
  • Prachtige locaties, goede leveranciers en andere tips en tricks kunnen goud waard zijn bij de voorbereiding van jullie bruiloft.

Luxe

Ceremoniemeester
  • Liever zelf de voorbereidingen van de bruiloft doen maar wel op de grote dag de touwtjes overdragen aan een professional?

Royal

Weddingplanner
  • Ik zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld: van de mooiste trouwlocatie tot de beste fotograaf.