Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik woon in Maastricht en mijn collega Joke woont in Weert, samen kennen wij dus alle leuke plekjes in het zuiden op ons duimpje. Wij helpen jullie graag in de voorbereiding naar de grote dag toe. Als weddingplanner ben ik nauw betrokken bij de voorbereidingen. Samen met Joke zal ik op jullie trouwdag alles tot in de puntjes verzorgen en kunnen jullie onbezorgd genieten.

Elke bruiloft is maatwerk. Wat past bij jullie?

R62L5537

pakket

Modern.

Adviesgesprek

Prachtige locaties, goede leveranciers en andere tips en tricks kunnen goud waard zijn bij de voorbereiding van jullie bruiloft.

DSC_2346 copy

pakket

Luxe.

Ceremoniemeester

Liever zelf de voorbereidingen van de bruiloft doen maar wel op de grote dag de touwtjes overdragen aan een professional?

DSC_2367

pakket

Royal.

Weddingplanner

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld: van de mooiste trouwlocatie, bloemen, aankleding tot de beste fotograaf.

Jullie hoeven alleen maar te genieten.

Nieuw project

We beginnen met een afspraak om jullie wensen en dromen door te spreken. Ik kan ervoor zorgen dat jullie gekoppeld worden aan de juiste mensen en leveranciers, denk bijvoorbeeld aan trouwlocaties, een fotograaf of visagist. Daarna komen we verschillende keren bij elkaar om een draaiboek in elkaar te zetten. Ik zorg ervoor dat alles wordt geregeld, ik ben jullie persoonlijke assistent en ik heb contact met de leveranciers en de locatie. En jullie? Jullie hoeven alleen maar te genieten op de dag zelf, dan zorgen Joke en ik voor de rest. Het plannen en stylen van ‘de mooiste dag van je leven’ vinden wij het allerleukst om te doen!

designed by kelly brito